Algemene informatie

‘Wijn aan de Rijn’De Landgoederij - Wijn aan de Rijn - 3 september 2015
‘Wijn aan de Rijn’ is hét netwerkevenement van de Kromme Rijnstreek. Ondernemers ontmoeten elkaar om te netwerken, uiteraard onder het genot van een goed glas wijn en verschillende hapjes en streekproducten. Dit evenement, dat uitsluitend exclusief op uitnodiging bezocht kon worden, wordt dit jaar op 3 september voor de 8e maal georganiseerd in de kasteeltuin van Kasteel Cammingha (bij De Landgoederij) in Bunnik.

Streekproducten
De Kromme Rijnstreek staat bekend om haar mooie streekproducten. Kazen, worsten, verschillende soorten fruit en brood uit de regio werden op een culinaire wijze gepresenteerd. Uiteraard maken bijpassende wijnen ‘Wijn aan de Rijn’ compleet.

Partners
Aan het evenement zijn partners verbonden. Deze partners, bedrijven en ondernemers uit de Kromme Rijnstreek, mogen gasten uitnodigen voor het evenement. Op deze manier kunnen bedrijven hun relaties op een bijzondere manier een incentive geven en krijgt het evenement een hoogwaardig zakelijk karakter. Het is helaas niet mogelijk om ‘Wijn aan de Rijn’ zonder uitnodiging te bezoeken of een kaart te kopen voor dit evenement.

Film ‘Wijn aan de Rijn’
Bekijk hier de film van Wijn aan de Rijn (een eerdere editie) of bekijk de foto’s van Wijn aan de Rijn 2019 en proef zelf de bijzondere sfeer!